top of page

šŸŽ„Ideāla dāvana tavam mÄ«lulim?PaÅ”gatavota!šŸŽ…


DIY jeb dari pats - 5 Ziemassvētku dāvanu idejas tavam četrkājainajam mīlulim!

Ja veikalu piedāvājumā nekas Ä«sti neŔķiet pietiekoÅ”i Ä«paÅ”s tavam Ä«paÅ”ajam četrkājainajam draugam, un pietam, Å”ogad derētu arÄ« mazliet ietaupÄ«t - dāvanu savam mīļajam mājdzÄ«vniekam vari izveidot arÄ« pats! 5 jaukas dāvanu idejas tavam mājdzÄ«vniekam, kuras vari pagatavot pats:





1. Izcep gardumus: Liec lietā skapÄ« noglabāto mikseri! Tie var bÅ«t kraukŔķīgi cepumi, aromātiskas siera bumbiņas, sulÄ«gs tuncis vai uzkoda no veselÄ«gās bietes ā€“ pagatavo to, kas vislabāk garÅ”o tieÅ”i tavam mÄ«lulim. Mums patÄ«k, piemēram, Å”ie suņu gardumi: https://www.wirliebenhunter.de/en/magazine/article/homemade-dog-biscuits-vanessas-favourite-recipes-for-your-four-legged-companion/ ; un cepumi kaÄ·iem: https://www.dailypaws.com/cats-kittens/cat-nutrition/homemade-cat-food/tuna-catnip-cat-treats-recipeun https://www.epicuricloud.com/recipe/carrot-and-catnip-kitty-cat-treats/ .


2. StilÄ«ga guļvieta: Ikviens kaÄ·a, suņa vai seska Ä«paÅ”nieks vēlas, lai viņa draugam ir laba atpÅ«ta un salds miegs. KaÄ·u telts: katrs kaÄ·is ir unikāls, bet nav redzēts neviens, kuram nepatiktu ielÄ«st mājÄ«ga, tevis pagatavotā kaÄ·u teltÄ« no tava vecā krekla: https://dearcrissy.com/diy-cat-tent-for-kitties-who-play-hard/

Vai mÄ«ksta gulta tavam sunim noā€¦tava vecā džempera: https://www.handimania.com/diy/sweatshirt-pet-bed.html

3. GarŔīgas aktivitātes ā€žOstÄ«Å”anas paklājsā€œ tavam sunim: ja gribi sagādāt vēl nebijuÅ”u piedzÄ«vojumu savam sunim, mums ir padomā ideāla aktivitāte iekÅ”telpās ā€“ tikai neliela piepÅ«le un prasmÄ«gas rokas. Jautrs, pinkains paklājs, kura paslēpti suņa mīļākie gardumi. VarbÅ«t tavs mÄ«lulis izrādÄ«sies Ä«sts deguna detektÄ«vs? Apskati Å”eit, kā to pagatavot: https://www.wirliebenhunter.de/en/magazine/article/craft-idea-diy-sniffing-carpet-how-it-works/


Ā 

vai ā€žGardumu labirintsā€œ tavam kaÄ·im: pavisam vienkārÅ”i, divas lietas, kas patÄ«k kaÄ·iem ā€” tualetes papÄ«ra ruļļi un kastes ā€” pārvērt tās par aizraujoŔāko rotaļlietu! Pievieno kartona olu kastÄ«ti, dažas bumbiņas un citus tava kaÄ·a mīļākos sÄ«kumus - pa vidu paslēp kādu kārumu un labiritnts gatavs!.







4. DIY atjautības spēles suņiem:

Sarrulēts dvielis ar gardumiem: BÅ«s vajadzÄ«gs tÄ«rs un ne pārak liels trauku dvielis, kur satÄ«t iekŔā gardumus. Kad dvielis piepildÄ«ts un aizrullēts, ļauj savam mÄ«lulim to atŔķetināt, lai atbrÄ«votu kārumus un tos gardi notiesātu!


Ā 

Kēksiņu paplātes puzle: visjautrākās spēles ir tad, kad paņemam lietas, kas jau mājas un

pārvērÅ”am tās jautrās rotaļlietās! Å ai spēlei bÅ«s vajadzÄ«ga kēksiņu veidne, daži gardumi un lÄ«dz 12 bumbiņām (vai citām mazām, mÄ«kstām mantiņām). Katrā kēksiņa veidnē iemet kādu kārumu, pēc tam pārklāj to ar bumbu.






5. DIY rotaļlietas

2in1 VeselÄ«gs naŔķis un rotaļlieta suņiem - no virves un saldā kartupeļa: https://www.instructables.com/Indestructible-Dog-Toy/

Ā 

Å Ä« DIY kaÄ·u rotaļlieta nevar bÅ«t vienkārŔāka, un tās izgatavoÅ”ana prasÄ«s tikai pāris minÅ«tes. KorÄ·Ä« izveido caurumu spalvu kātiņam, pēc tam izmanto mazliet karstās lÄ«mes, kai spalvas kāts turētos korÄ·Ä«.


ComentƔrios


bottom of page