top of page

Veterinārā aptieka

Ami's veterinārās klīnikas piedāvājumā ir plaša aprūpes līdzekļu izvēle, suņu barība un kaķu barība.

Visi mājdzīvnieku saimnieki agri vai vēlu saskaras ar nepieciešamību tos ārstēt. Šajos gadījumos veterinārā aptieka ir neaizvietojama, jo ne visi preparāti, kuri domāti cilvēkiem, derēs mājdzīvniekiem, piemēram, ja nepieciešama hemotransfūzija suņiem. Visgrūtākajās situācijās nav viegli izvēlēties ne tikai ārstēšanas komponentus, bet arī aprīkojumu un materiālus. Specializētā veterinārā aptieka piedāvā to, kas ir nepieciešams procedūrai, kā arī iespēju pasūtīt trūkstošos preparātus.


Saimnieks bieži vien nespēj noteikt mājdzīvnieka satraukuma cēloņus. Dzīvnieks neatrod sev vietu vēdergraižu dēļ, nepārtraukti kasa spalvu – sākusies sezonas spalvas izkrišana, ja ēd krītu vai zāli – tā ir avitaminoze. Apskates rezultātā dažos gadījumos vienkārši nepieciešams mainīt uzturu, regulāri izķemmēt spalvu ar speciālu suku, papildināt uzturu ar vitamīnu un minerālvielu piedevām – un četrkājainā pacienta veselības stāvoklis uzlabosies. Veterinārija un ārsti speciālisti rekomendēs piemērotas barības variantus un atveseļošanās darbības.


Kā pareizi izvēlēties mājdzīvnieka barību:

Veterinārās klīnikas Ami’s speciālisti palīdzēs izvēlēties barību Jūsu mājdzīvniekam, pamatojoties uz viņa veselības īpatnībām, šķirni, ķermeņa uzbūvi. Gatavās (sausās un mitrās) rūpnieciski ražotās barības assortiments ir milzīgs, tāpēc suņa īpašniekam bez speciālām zināšanām ir sarežģīti izvēlēties pareizo uzturu.



Preparāti mājdzīvnieka parazītu ārstēšanai un profilaksei

Ektoparazīti, piemēram, blusas ir ūtīgas pret terapijas preparātiem, no ektoparazitocīdu grupas. Veterinārija izmanto dažādas blusu zāļu formas. Visdrošākās un ērtākās lietošanā ir pilieni skaustā (Frontline, Advantage, Advantix, Bars). Veterinārā klīnika Ami’s piedāvā ārstu pakalpojumus, kuri veiks diagnostiku un palīdzēs izvēlēties efektīvu līdzekli pret blusām Jūsu mājdzīvniekam.


Comments


bottom of page